Livrare Produse

NABO.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • GLS, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 400,00 RON   →   14,99 RON
    400,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Costul transportului pe curier rapid este 19.99 lei, oriunde in tara, fara a se taxa km suplimentari sau kg suplimentare.


Coletul va ajunge la destinatie in termen de 2 - 3 zile lucratoare de la expedierea coletului din depozit (sambata si duminica nu se livreaza, nu se vor lua in calcul)

Produsele originale se livreaza in 4-7 zile lucratoare

Livrare

Coletele sunt expediate in termen de 24 de ore de la primirea comenzii. Exceptie de la aceasta regula o fac zilele de sambata si duminica, in care nu se fac livrari.

Costul pentru livrarea bateriilor este afisat in cosul de cumparaturi si se calculeaza in functie de greutatea si numarul de produselor selectate. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire se va percepe cost suplimentar conform cu tarifele companiei de curierat. In situatia in care exista kilometri suplimentari in afara ariei de acoperire a curierului, cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant NABO si i se va aduce la cunostinta costul suplimentar de livrare si i sa va solicita confirmarea comenzii. Costul pentru kilometri suplimentari fata de aria de acoperire se achita de cumparator si pentru returul bateriilor vechi date la shimb.


După plasarea comenzii - vei primi un e-mail de confirmare care va conține toate informațiile referitoare la acea comandă


Imediat ce coletul a fost expediat - vei primi un mesajl cu numărul AWB pentru urmărirea coletului, pe care dacă dai clic poți vedea pe site-ul firmei de transport unde se află coletul În acest e-mail va fi disponibil un link pentru urmărirea coletului pe site-ul companiei de transport, făcând clic pe acest link, vei putea urmării coletul pentru a fi la curent cu detaliile de expediere.


Înainte de livrare - în majoritatea cazurilor curierul contactează clientul înainte de livrare, asta depinde de curierul care îți va livra coletul.